Jaahas. Eipä ole pitkään aikaan ollut aikaa kirjoitella tänne. Kaikki ylimääräinen aika on suunnattu kaappien siivoamiseen, remonttiin ja muuhun muuttoon liittyvään. Tänään kävi välittäjä ottamassa kuvia kämpästä ja koirat pääsivät kuviin poseeraamaan. Kuvat ilmestyvät jossain vaiheessa välittäjän sivuille http://www.lkvtuijahurme.fi/

Nappula oli tutustumassa festarielämään Maailma Kylässä tapahtumassa toukokuun lopuilla. Hälinä ja ihmisvilinä ei koiraa häirinnyt, mutta sen sijaan ilmapallot ja rummutus kauhistuttivat. Nada kun pelkää ilmapalloja, koska niistä lähtee kammottava ääni kun ilmat päästää pois. Pelkotilaa ei onneksi kestänyt kauan, vaan kohtapuolin Nada ei enää kiinnittänyt huomiota ilmapalloihin.
Värttinän konsertin aikana tuli uusi "kauhistus". Nimittäin aplodit. Aina kun ihmiset taputtivat, Nappula haukkui!
Haukkuminen tosin väheni biisi biisiltä ja viimeisen aikana se oli pelkkä yksi Hau.

Uimassa on käyty ahkeraan. Nada rakastaa uimista ja se ennättää onkia kaikki kepit vedestä ennen varovaista Ninoa. Nada oikein ponkaiseee veteen ja ui välillä ilman keppejäkin.

Nino pääsi esittämään koiratanssia tuossa toukokuun puolivälin tienoilla. Esiinnyttiin Brahen leikkipuistossa kevättapahtumassa ja Eve-ihmisystävän häissä. Leikkipuistokeikka meinasi mennä haukkumiseksi ja koira oli vähän pihalla. Mutta hääkeikka, joka oli sisällä meni hyvin!

Ninon kanssa on käyty myös BH kurssilla kaiken kiireiden keskellä ja kerran on ehditty etsintätreeneihinkin. Nino on kyllä hokannut nopeasti jäljen, vaikka ei olla sitä kauheasti harjoiteltu, hienosti koira jäljen teki! BH kurssillakin meni olosuhteisiin nähden hyvin, kovin paljoa kun ei olla treenattu kurssin ulkopuolella. Ohjaaja vain saisi olla taitavampi ;) Ongelmana Ninon kanssa on taas tuo haukkuminen. Jäävissä liikkeissä Nino päättää  lähes säännönmukaisesti haukkua. Ärsyttävää!!

Tässä vielä kuvasatoa BH-kurssilta ja muutenkin.

1615821.jpg

1615823.jpg

1615824.jpg

1615828.jpg

Nossekin on kurssilla mukana.
1615826.jpg
 Nocea kiinnosti aivan suunnattomasti voikukan hattarat, joita on niiiin ihana metsästää!
1615830.jpg

Nappula Pitkäkosken niityllä
1615817.jpg
...ja kalliolla poseeraamassa
1615819.jpg
Ja Nino metsässä...
1615820.jpg