Nino ja Nada olivat mukana syntymäpäiväjuhlissa. Juhlat pidettiin isolla pihalla, jossa koirat saivat juosta mielin määrin. Aina välillä kuului Nadan kiljumista, mistä tiesi, että koirat olivat aloittaneet leikkimisen. Nino kun tapansa mukaan leikki melkoisen rajulla otteella riipottaen Nadaa poskikarvoista tai korvista.

"Nyt saa riittää, lopeta!"
885595.jpg

Nino ja Nada hyödynsivät hyvin eri tavoin synttäreiden herkkutilannetta. Nino viipyili ihmisten lähettyvillä ja odotti, josko sille tippuisi jokin herkkupalanen.

885604.jpg

Nada sen sijaan oli hyvin omatoiminen. Se hävisi vähän väliä näkyvistä nenänsä perässä. Nada tutki tarkkaan koko pihan ja etsi maasta herkkuja - eikä turhaan. Paikan emäntä kun oli jättänyt linnuille ym. kaikenlaisia herkkuja puskien juurille. Maasta löytyi mm. possun läskinen nahkapala ja hedelmän kuoria sekä tietysti ihmisiltä tippuneita ruokapaloja. Saas nähdä, miten tytön maha kestää moista ruokavaliota. Nada päätyi lopulta remmin päähän "ruokajäähylle".

Nada etsii...
885632.jpg

Nino viihdytti sukulaisia tempuillaan. Se yllättävän hienosti teki temppuja Sasu-pojan kanssa. Jopa eteenmenon, jota olemme viimeaikoina Ninon kanssa harjoitelleet!

Nino rakastaa erityisesti hyppytemppujen tekemistä
885638.jpg

Juhlien jälkeen uni maistui molemmille!