Tänään oltiin kohtalaisen pitkään ulkona koirien kanssa. Samalla matkalla tapasimme kaikki alueemme vesikoirakaverit. Ensin törmättiin Vappuun ja Tirppaan (portugeeseja). Sitten Noce tuli ulos ja lähdimme yhdessä lenkille. Kotimatkalla tapasimme vielä juoksukaverit Taran ja Meerin (prtugeeseja hekin).

Ulkoiluilma oli vähän kirpakka ja hiukan luminen ja vähän märkäkin. Matkasimme "myyräpellolle". Noce haisi vielä niiiin ihanalta Ninon mielestä ja Ninokin juoksi normaalia enemmän Nocen perässä. Nada puolestaan päätti toteuttaa rotutyypillistä käyttäytymistä ja alkoi kaivamaan puoliksi jäätyneeseen maahan hillitöntä kuoppaa. Nada kaivoi ja kaivoi ja kaivoi. Kun tulosta (ilmeisesti kiinni jäänyttä myyrää) ei syntynyt, Nada jatkoi kaivamista vinkumisen säestyksellä. Nada olisi kaivanut varmaan hamaan maailman loppuun, ellemme olisi jatkaneet matkaa.

Paluumatkalla, kun Noce oli jo mennyt kotiinsa, tapasimme vielä Taran ja Meerin. Ihme kyllä Nada jaksoi riehua vielä Tarankin kanssa. Ja kun sitten riehumisvimma hetkeksi hellitti, Nada muisti taas, miten kiva oli kaivaa ja kohtapa kentällä oli mukavan kokoinen kuoppa...

Nada ja Tara
1058955.jpg

1058970.jpg