Nino on viime päivät viettänyt sinkkuelämää. Nada on juoksujen ajan hoidossa ja Nino ainoana kotona. Seon kulkenut mamman matkassa kaksi  päivää melkolailla tiiviisti  - myös töissä mukana. 
Mammalla kun on ollut työkiireitä. Lenkitkin ovat jääneet normaalia lyhyemmiksi. 

Elilen päätin viedä Ninon Pitkäkosken koirapuistoon pitkästä aikaa töiden jälkeen. Nino kun oli kiltisti kulkenut matkassa koko päivän. Vähän mietin, että mitenhän sujuu toisten urosten kanssa mutta jotenkin oli sellainen olo, että voisi vaikka sujuakin. Ja oikeassa olin. Puisto on iso ja liikuimme lähes koko ajan puistoa kiertäen. Urokset kohdattiin jäykistellen, mutta kun ystävällisesti kielsin Ninoa, se kääntyi uroksesta pois ja tuli luokseni. Yhtään tappelua ei syntynyt! Ei edes tappelun alkua! Varmaan oma merkityksensä oli sillä, että paikalla olevat urokset olivat melko sopuisia. En tiedä, mitä olisi tapahtunut toisen tulisielun kanssa.

Tapasimme puistossa toisen lagotonkin, 10 kk ikäisen Pepen, joka kaiken lisäksi vielä asuu melko lähellä meitä! Ehkäpä tapaamme toistekin.

Tänään olimme Ninon kanssa hierontakurssilla. Nino sai maata ja nauttia hoidosta Välillä pää nousi, kun piti tarkkailla ympäristöä, mutta melko hienosti Nino kuitenkin rentoutui. Mukavaa oli oppia hieromista! Tästä taidosta on varmasti hyötyä jatkossa! Vielä ensi viikolla menemme kurssille ja sen jälkeen sitten käytännön harjoitusten pariin!