Viikonlopun aikana olemme Nadan kanssa käyneet vieralemassa molempina päivinä. Lauantaina Nada oli mukana katsomassa Ninon uusia sisaruksia. Nino jäi kotiin, kun tunnetusti ei pennuista kauheasti välitä. Nada oli ihmeissään noista pienistä piiperoisista. Katseli sohvalta pentujen leikkejä ja kovasti olisi tehnyt mieli mennä mukaan. Rilla-äidin murinat pitivät kuitenkin Nadan sohvalla. Pikku prinsessa, pentueen ainoa narttupentu oli kovasti kiinnostunut Nadasta, tunne taisi olla molemminpuoleinen. Pitänee odotella kokoeron tasoittumista, jotta uudet ystävykset pääsevät kunnolla leikkimään :) Harmikseni kameran patterit olivat finaalissa ja kuvat jäi ottamatta.

Sunnuntaina kävimme trimmikylässä Nadan veljen, Frodon luona. Sisarukset tapasivat ensimmäistä kertaa pentuajan jälkeen ja leikki oli niin luontevan oloista, aivan kuin eivät olisi erossa olleetkaan! Kokoerokaan ei haitannut tasapuolista painimatsia, jota olisi jatkunut varmaan tuntitolkulla, ellemme olisi lähteneet sisälle tositoimiin, eli trimmaamaan Frodoa. Frodo sai uuden lookin ja Nada katseli vierestä, kun veikan karvat putoilivat.

1070778.jpg

Leikki lähti käyntiin vielä sisälläkin...
1070777.jpg

1070780.jpg

Viikonloppuna on myös käyty ulkoilemassa arkireviirin ulkopuolella. Lauantaina pitkästä aikaa metsäretkellä ja sunnuntainta Nocen kanssa peltoretkellä. Kyllä on Nada varsinkin ollut poikki kaikesta kokemastaan koko sunnuntai-illan!

Blogin päivitys jää nyt parin viikon tauolle. Päivittäjä kun lähtee reissuun ja tulee vasta joulukuun puolella takaisin!