Nada kävi tänään hakemassa toisen rokotuksensa ja samalla selkätarkastuksessa.
Selkä oli taas mennyt selkeästi parempaan suuntaan, mikä on hieno juttu!  

Nada on saanut uusia vaatteita - tai sanotaan näin: ensimmäiset vaatteensa. Punaisen fleecepuvun ja BackOnTrack - manttelin. Nämä siksi, että lääkärin ohjeiden mukaan koira kannattaa pitää lämpimänä, mikä edistää selän paranemista. BackOnTrack vaate heijastaa tehokkaasti kehon omaa lämpöä takaisin kankaassa olevan keraamisen jauhon ansioista. Kallis vaate oli, mutta toivottavasti auttaa osaltaa selkävaivoihin.

Nadalta nypittiin tänään korvakarvat. Kauhean kiltisti pentu antoi nyppiä, kun ensipyristelyjen aikana pidin sen väkisin paikallaan ja rauhoitin sen siihen. Sen jälkeen paikalla pysyttiin ja karvat saatiin nypittyä. Nino katseli toimenpidettä sivummalta. Kun Nada pääsi sitten pälkähästä ja alkoi ravistella korviaaan, Nino tuli paikalle ja ravisteli omia korviaan - lieneekö eläytynyt niin täysillä Nadan osaan, että omissa korvissakin alkoi tuntua!

Eilen olimme metsäretkellä. Puimme koirat punaisiin.

"kommarikoirat"
911098.jpg

Nino juoksi aivan hullun lailla hajujen perässä. Kotiin tultua koira sai "onnellisuuskohtauksen" ja pyyhki suunpieliä sohvanreunaan! Taisi olla tosi kiva reissu Ninon mielestä.

Olemme Ninon kanssa päässeet Vapen etsintäryhmään. Ryhmässä harjoitellaan hälyryhmää varten, 
eli tositoimia. Aloitamme ensi viikon perjantaina.

Nadan kanssa olemme aina välillä harjoitelleet seuraamista ja sivulle tuloa. Nadalla on tosi tiukka kontakti ja se tekee hyvällä motivaatiolla! Nadasta saisi hyvän tokokoiran. Katsotaan nyt, mitä Nadan kanssa ensisijaisesti alamme harrastamaan!