Nino ja Nada olivat alkuviikon mökillä ja saivat olla kylliksensä pihalla. Yhteinen leikkikin sujui hienosti aina silloin tällöin.

812342.jpg

Mökiltä suunnattiin Lagottoklubin kesäpäiville. Nada tapasi siellä ensimmäistä kertaa isänsä. Jotenkin iskän haju oli Nadan mielestä tutun tuntuinen ja se jopa lähti iskän perään.

812336.jpg

Nadalla riitti kokoistansa leikkikaveria molemmille päiville. Lauantaina leikki sujui hienosti Pilke – käppänäpennun kanssa

812344.jpg

Sunnuntain yllätyksenä Jiira sisko ilmaantui maisemiin.

812339.jpg
812338.jpg

Nada tuumasi näyttelyn aikaan, että hän on tarpeeksi vanha likka näyttelykehään ja karkasi veteraaniluokkaan vierailemaan. Kovin kauaa Nada ei kerinnyt itseään esitellä, kun mamma jo kaappasi pennun pois tuomarin näköpiiristä.

Ninon huomio suuntautui aina kun mahdollista hyvänhajuisiin tyttöihin. Peppi-mummokin oli varsin kiinostava juoksuineen. Mutta Mocca-neitonen vei Ninon sydämen ja iskuyrityksiä riitti aina kun Mocca ilmaantui hajupiiriin.

812340.jpg

Sunnuntain näyttelyssä Nino pärjäsi neljännelle sijalle saakka Krissekasvattajan esittelemänä.

812354.jpg

Kesäpäiviltä palattiin kotiarkeen. Mökillä ollessa Nino oli innokkaasti leikkinyt Nadan kanssa, mutta kotiin tultua Ninoa alkoi pänniä jatkuva naamakarvoissa roikkuminen. Se hakeutui ulkona irti ollessaan mahdollisimman kauaksi Nadasta omaan rauhaansa.

Ninolla oli kotona aivan muut asiat mielessä. Sen mieli oli kovasti levoton ja nenätykset (lue: nenän kertomat ajatukset) liikkuivat houkuttelevissa hajuissa, joita pihalle oli ilmaantunut. Nino viihtyi parvekkeella nuuskimassa ja istui usein eteisessä päivystämässä, josko joku veisi sen ulos. Naapuruston tytöillä taisi useammalla olla juoksut.

Koko poppoon kanssa käytiin metsäretkellä sieniä etsimässä. Nada olisi koko ajan halunnut juosta Ninon perässä ja pisti välillä kovasti sylissä olemista vastaan. Vaikka Nada sai mamman mielestä ihan tarpeeksi juosta Ninon matkassa, energiaa riitti silti vielä parkkipaikallakin. Nada peuhasi siellä ihan intona ja Ninokin intoutui leikkimään sen kanssa.Oltiin taas poissa kotoa ja kaukana tyttöhäjuista - nyt Nino saattoi jälleen vapautua leikin hurmaan Nadan seurassa.

Nada on lomaltapaluuviikolla päässyt kokemaan kaikenlaista. Se on matkannut Helsingissä, junassa, bussissa ja sekä isännän että mamman työpaikoilla. Nada on ihailtavasti sopeutunut kaikenlaisiin olosuhteisiin.
Isännän kanssa autossa matkaaminen meinasi vaan olla aluksi hankalaa, kun joutui matkustamaan takapaksissa yksin ilman Ninoa. Nada tuumasi, että kyllä tohon verkkoon aukon saa, kun tarpeeksi yrittää purra. Lopulta ei auttanut muu kun luovuttaa ja paluumatka sujuikin jo paremmin.