Nada pääsi ensimmäistä kertaa laajentamaan reviiriänsä. Olemme tähän mennessä ulkoilleet vain lähimetsissämme korttelin säteellä kotoa. Nyt matkasimme vähän pidemmälle puistoon. Matkalla tapasimme vuoden vanhan shelttineitokaisen, jota sitten ahdisteltiin edestä ja takaa. Nadasta on tullut yhä rohkeampi lähestymään toisia koiria. Sheltillekin haukahdettiin kerran ja sitten rynnättiin nuuskimaan ja haastamaan leikkiin.
882336.jpg

Puistossa Nino intoutui leikkimään Nadan kanssa. Ninon leikit vaan ovat välillä hiukan rajuja. Nino ärisee, hyökkii ja roikkuu Nadan kurkussa kiinni ja Nada kiljuu täyttä kurkkua. Kurkkuotteesta selvittyään Nada ei suinkaan juokse mamman jalkoihin turvaan vaan jatkaa masokistista leikkiään Ninon kanssa hyökäten Ninon päälle.Huh.

882361.jpg

Nurmella oli ihana juosta hullun lailla...
882340.jpg

Koirapuistoon uskaltauduimme, vaikkei Nadalla ole vasta kun ensimmäiset rokotukset kunnossa, kun siellä oli tuttuja kivoja koiria. Asad-saluki on niitä harvoja uroksia, joiden kanssa Nino tulee ilman minkäänlaisia rähinöitä toimeen. Myöskään Snow russel ei herättänyt Ninossa urosuhoa.

Mukava Asad
882378.jpg
"Onpas se iso..."
882376.jpg

Ninon kanss treenataan eteen menoa ja pöydälle hyppäämistä. Nino on vaan niin innostunut hyppäämisestä, että meinaa mennä suorilta pöydälle! Puistossa pöydän virkaa toimitti kivi, eikä Nino millään meinannut pysähtyä ennen hyppykäskyä. Mamma luovutti jossain vaiheessa ja tyytyi ottamaan kuvia kivellä hienosti poseeraavasta Ninosta!

882379.jpg

Lisätäänpäs vielä Nadastakin poseerauskuva. Otettu samana iltana auringon laskiessa.
883962.jpg